Srpen 2012

Twitter Photos #001

26. srpna 2012 v 13:29 | Šárka* |  Twitter

Candice slavila v USA Den sv. Patrika, v ten den se chodí v zeleném. Super fotky :-)

image host image host

Express Collections Fall/Winter 2012 Advertisements

25. srpna 2012 v 21:09 | Šárka* |  Magazine Scans 2012

Přidávám scany magazinu Express kolekce podzim/zima 2012. Na 1 fotce je Candice s Kat Graham. Jsou to úžasné fotky :), holkám to tam moc sluší :-)

image host image host

TV Guide Magazine's 2012 Comic-Con Special Edition

25. srpna 2012 v 20:20 | Šárka* |  Magazine Scans 2012

Přidávám scany speciálního vydání magazinu TV Guide 2012 Comic-Con. Jsou to skvělé scany :-)

image host image host image host image host

Filmography

25. srpna 2012 v 19:29 | Šárka*
Year: 2012 ~ Dating Rules From My Future Self ~ Role: Chloe Cunningham
Year: 2010 ~ The width Aphrodite ~ Role: Jessica
Year: 2009 ~ The Vampire Diaries ~ Role: Caroline Forbes
Year: 2009 ~ Kingshighway ~ Role: Sophia
Year: 2009 ~ The Truth About Angels ~ Role: Caitlin Stone
Year: 2009 ~ Hannah Montana: The Movie ~ Role: záložní zpěvačka
Year: 2009 ~ Greek ~ Role: Alice
Year: 2009 ~ Out of this world ~ Role: Amanda Heckerling
Year: 2009 ~ Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert ~ Role: záložní zpěvačka
Year: 2008 ~ Deadgirl ~ Role: JoAnn
Year: 2007 ~ X's & O' ~ Role: Gwenova kamarádka
Year: 2007 ~ On the Doll ~ Role: Melody
Year: 2007 ~ Juno ~ Role: Amanda
Year: 2007 ~ How I Met Your Mother ~ Role: Amy
Year: 2007 ~ Pirate Camp ~ Role: Annalisa

It's Always The Innocent Ones

25. srpna 2012 v 19:19 | Šárka*
Název: It's Always The Innocent Ones
Rok vydání: 2008


Tracklist:
01. Our Break Up Song
02. Some Girls
03. Voices Carry
04. Welcome To The Real World
05. Started
06. Sweet Jealousy
07. Why Don't You Stay?
08. Yesterday Is Gone
09. Wrong To Be In Love
10. Perfect Tragedy
11. Hard To Say Goodbye
12. Drink To My Freedom (Bonus Track - Japanese Release)
13. Something To Say (Bonus Track - Japanese Release)

Teen Choice Awards 2012 - Creations Celebrity Retreat 22/7/12

24. srpna 2012 v 22:40 | Šárka* |  Appearances 2012

Tak a o5 fotky ze zákulisí, na 1., 4. a 5. fotce je Candice se svým mladším bráchou. Jsou to povedené fotky :-), jen škoda že, kromě 1. fotky nejsou fotky v moc dobré kvalitě.

image host image host image host image host

Teen Choice Awards 2012 - Press Room 22/7/12

24. srpna 2012 v 17:49 | Šárka* |  Appearances 2012

Taka další fotky z TCA z růžového koberce. Jsou úžasné :-), jsem ráda, že má pár fotek s Michaelem Trevinou :D

image host image host image host image host

Teen Choice Awards 2012 - Backstage 22/7/12

23. srpna 2012 v 23:19 | Šárka* |  Appearances 2012

Přidávám další fotky z TCA, tentokrát ze zákulisí. S Candice je ještě na fotkách Michael Trevino (v TVD Tyler), Paul Wesley (v TVD Stefan), Ian Somerhalder (v TVD Damon), Nina Dobrev (v TVD Elena) a Kat Grahama (v TVD Bonnie atd. Všem to tam moc slušelo :), jsou to povedené fotky :-)

image host image host image host image host

Teen Choice Awards 2012 - Show 22/7/12

23. srpna 2012 v 17:29 | Šárka* |  Appearances 2012

Tak a tady jsou další fotky z TCA, tyhle jsou z jeviště. Na fotkách je s Candicou ještě Michael Trevino (v TVD Tyler), Paul Wesley (v TVD Stefan), Ian Somerhalder (v TVD Damon), Nina Dobrev (v TVD Elena) a Kat Grahama (v TVD Bonnie). Jsou to vážně skvělé fotky :-)

image host image host image host image host

Teen Choice Awards 2012 22/7/12

22. srpna 2012 v 22:50 | Šárka* |  Appearances 2012

Candice se zúčastnila 22.7. 2012 večer slavnostního ocenění Teen Choice Awards 2012. Candice vyhrála kategorii Choice TV Scene Stealer: žena a taky The Vampire Diaries vyhrálo kategorii Choice TV Seriál: sci-fi/fantasy. Vážně jí strašně mooc gratuluju :-), je to vážně skvělé, i TVD moc gratuluju. Candice vypadala naprosto úžasně :-), vážně jí to moc slušelo. Vlasy, šaty no prostě nádhera! :-)

image host image host image host image host
FANCLUBS:


Sources: candiceaccolasource.com | candice-accola.org | c-accola.net | the-vampire-diaries.org | twitter